FS Flix 2 - Mediterrani Cambrils CFS 1

25.02.2015 12:44
Dissabte a les 18:00 vam veure un gran partit del juvenil victoria dels locals per 2-1 davant el Mediterrani Cambrils. Un partit dur amb un rival que no va perdre la cara al partit amb cap moment. El partit va començar amb una pressió alta dels dos equips tota una declaració d'intencions, on es veia que es veuria un gran "matx", el Flix va disposar d'alguna gran oportunitat per posar-se amb el marcador a favor amb pals inclosos. L'encontre que va ser molt dur. pero tot i aixi els locals vam dominar amb al joc ofensiu i moltes ocasions de gol que no entraven, pero sense mai deixar el treball defensiu amb una bona pressió i sense deixar espais, i tota pilota a l'esquena la va tallar un atent Biel. Al descans es va arribar amb el 0-0 incial. A la represa es va anar animant pero amb la tònica incial sense que els visitants donessin sensació de perill, i amb un Flix negat a l'hora de finalitzar les jugades. Els visitants van donar un pas endavant als últims minuts i aixo es va veure reflexat amb espais que si va aprofitar el Flix a falta de 5' on va tenir la recompensa del gol tant merescut. Pero a partir d'alli el partit es va torna "loco" i van arribar les ocacions dels visitians pero novament el porter local Biel ara sota pals les va desviar totes. Un partit molt complet de tot l'equip pero en especial per aquest jugador que va llegir molt be el partit.I tot just a l'acabament amb el Cambrils tirat al coll, una contra dels flixancos va matar el partit amb un gran gol que posava el 2-0. Pero encara havia temps per a que els vistiants fesin pujar al marcador el 2-1 difinitiu amb forma de doble penal. Una victoria treballada que permet als nostres seguir estan a les posicions privilegiades. Ara toca treballar per seguir en linea ascendent.