Roquetes cfs 1 - FS Flix 6 (femení)

31.01.2015 12:46

Victòria a domicili del nostre femení.  Un contundent i necessitat resultat a favor d'1 a 6 davant el Roquetes i que ens dona confiança per les properes fites.  El nostre femení va realitzar un bon partit d'avant un equip local que des del primer minut ens ha cedit la possessió de la pilota i on les nostres jugadores han sabut llegir el tempo del partit i fruit d'això mes la bona actitud dins la pista, han anant arribant els gols. Intensitat,  concentració i  bon treball en la transició defensa-atac en la primera part,  que si li sumem un millor treball col·lectiu en defensa i la correcta presa de decisió en la segona, ens a permès veure un bon joc en una de les millors parts del nostre femení.  Felicitats i enhorabona per la victòria.  Ara a continuar evolucionant i millorar.