FS Flix 5 -Roquetes cfs 2 (juvenil)

Aquest diumenge vam tornar a veure un bon partit de futsal al pavello municipal, el partit va començar sense cap incidència entre el Flix i el Roquetes, el àrbitre era Jesús Ferrando que cal destacar que va xiular perfecte, un partit que va començar amb duresa pero no va passar d'aqui, l'inci local va ser un pel fluix que veia com el Roquetes no era un rival petit i es posava per davant al marcador al minut 3 i escaix. Pero un cop passats els minuts de tanteig els nostres van aconseguir fer-se amb el control del partit amb un bon atac estàtic i una pressió alta que feia que es robes l'esferic a camp rival, aconseguint aixi posar 2-1 al marcador. Un cop aqui es va tornar a patir una petita relaxació dels flixancos on els de l'arrós van demostrar que no havien vingut a Flix a passar el mati i despres de diverses ocacions ben resoltes per part del porter local Biel, els visitants van posar el 2-2 amb el qual s'enfilaria camí de vestuari.
A la represa es va tornar a veure 8' de tanteig per part dels dos equips, pero un cop passats aquets minuts els nostres van ficar dos marxes mes i el que a priori es podia pensar que seria una segona part igualada va ser un monòleg flixanco amb un gran atac portar als visitants on volien i una millor defensa, el Roquetes no va aconseguir aguantar el ritme de partit i sol podien aturar als nostres amb falta. Un Flix molt còmode va firmar un 5-2 que seria difinitiu. Pero la lluita no s'atura aqui i tocar treballar mes dur per afrontar tot el que queda de campionat.