Triangular FS Flix - Balaguer - Sant Ramon ( Senior Femení)

FS Flix 3 - Balaguer 1

FS Flix 1- Sant Ramon 0

Aquest diumenge el nostre femení ha jugat el seu segon compromís de pretemporada, triangular davant el Balaguer i el Sant Ramon. L'àmplia derrota que vam patir la setmana passada, ens a servit per treballar i corregir durant la setmana les errades que vam cometre. Aquest diumenge el fruit del treball setmanal s'ha vist reflectit en la pista, en ambdós partits.
En el primer partit davant el Balaguer, vull destacar el treball en l'aspecte psicològic que tot i començar molt aviat en un marcador advers, el nostre equip no ha perdut l'ordre i ha tingut la capacitat de capgirar la situació,  arribant al final del partit en un marcador que reflectia un 3 a1 favorable. Al segon partit davant el Sant Ramon marxàvem al descans en un marcador favorable d'1 a 0, en una primera part on tot i jugar sense la intensitat del primer partit em continuat en un bon treball defensiu. La segona part ha estat condicionat pels resultats i així ha quedat reflectit en el nostre joc. El Sant Ramon a perdut per 1 a 0 davant el Balaguer sumat al resultat provisional que ens era favorable, ens a produït un efecte negatiu, falta de concentració en el treball defensiu provocant desordre, que tot i així, em demostrat tenir la capacitat de saber patir i estar a la pista mantenint el resultat d'1 a 0 fins al final. Bon treball i felicitats noies. Però el camí és llarg,  ara toca continuar treballant per millorar.