Vandellòs 0 - FS Flix 1 (femení)

Victòria per 0 a 1 en el que ha estat l'últim partit de pretemporada pel nostre femení aquest dissabte a la pista del Vandellòs abans de donar inici a la competició el pròxim dia 18 a la pista de l'Ampolla. Ha estat l'última oportunitat per ficar en pràctica el treball realitzat en els entrenaments, i en el que ha quedat reflectit un bon treball defensiu. Molt bona 1era part, on el nostre equip a portat el pes del partit i marcat el ritme del joc
L'ordre, la concentració,  i la serietat en defensa de les nostres jugadores pràcticament no ha permès que l'equip local tingué ocasions clares de gol. En el joc ofensiu no em estat pacients en la possessió i volíem arribar massa ràpid, això provocava una transició atac-defensa massa ràpida i el desgast físic en el replegament del nostre equip cada vegada pesava més. Tot i això em disposat de bones ocasions de gol,  però ens ha faltat encert en la definició. Al final de la 1era part em marxat al vestidor en avantatge de 0 a 1. En la segona part em pagat el desgast físic desplegat en la 1era, i l'equip local ha estat el clar dominador del joc. Però el nostre equip ha deixat molt clar que també sap patir, treballar i lluitar, en condicions molt adverses,  i sobretot en els últims minuts quan els locals buscaven en molta insistència el gol de l'empat. Noies!!  Enhorabona per la victòria. En aquest partit em après i demostrat que davant les adversitats, el sacrifici en equip també suma de manera molt important .  Ara continuem treballant per continuar millorant.