Vila-rodona 1 - FS flix 4 (juvenil)

l partit d'aquest passat dissabte a la pista del Vila-rodona va ser un partit molt disputat, amb un inci fluix per part dels dos equips, passats els minuts de tanteig, vam anar entrant al partit a partir de la defensa, per amb una acció de mala sort els locals vam posar al marcador 1-0. Pero mai vam abaixar el cap, el partit estava travat ningu aconseguia arribar a la porteria rival, pero en la unica jugada combinativa de la primera meitat vam assolir l'empat, amb el qual es va arribar al descans.
A la represa vam torna a entra al partit a partir del bon nivell defensiu, pero seguíem sense trobar la fluïdes en les jugades d'atac estàtic, i aixo ocasionava pèrdues que donaven lloc als contratacs dels locals, pero el nostre bon nivell d'intensitat i defensiu van ser abortats tots els intens dels del Alt Camp. A falta de 8 minuts per al final es va fer un pas endavant i es va presiona a tota la pista, el Vila-rodona no surtia i aixo va fer que tinguem ocacions clares de gol, a falta de 6 per al final Mario va robar una pilota al punt de penal i va afusellar la porteria per avança els Flixancos, amb un Vila-rodona aturdit i un Flix llençat Aleix va signa el seu doblet i el 1-4 difinitiu.
En general victoria important on hauríem de quedans amb el gran nivell defefensiu i la falta de fluïdes en el joc ofensiu, ara toca seguir treballant per poder aconseguir un bon joc defensiu i ofensiu.